Minőségpolitikánk

A Kurzus Iskola legfőbb célkitűzése olyan kreatív szakemberek képzése, akik önállóan és csapatban is képesek megállni a helyüket lakberendezőként.

A képzéseink a lakberendezés, a belsőépítészet és a tárgykultúra iránt érdeklődőknek szólnak, azoknak, akik a változó világunkkal lépést szeretnének tartani, el akarnak igazodni a különböző stílusirányzatok között, kíváncsiak és nyitottak az újra, de megbecsülik a régi értékeket is.

Büszkék vagyunk az oktatási módszereinkre, a kollégáink felkészültségére és arra, hogy az évek során sikerült olyan tanulási légkört kialakítanunk, amelyben a különböző előképzettségű résztvevők mindegyikével megtaláljuk a közös hangot.  

A több, mint három évtizedes működésünk során többször is alkalmazkodnunk kellett a felnőttképzési rendszer átalakulásához, a Covid járvány miatti online oktatáshoz. Mindez azért sikerülhetet, mert a minőségi oktatás volt az egyetlen szempont, amit szem előtt tartottunk.

Ennek megvalósulása érdekében minőségbiztosítási rendszert működtetünk, melynek keretében minőségpolitikánkat, stratégiánkat és képzési tevékenységünket – partnereink véleményét különösen figyelembe véve – folyamatosan figyelemmel kísérjük, rendszeresen felülvizsgáljuk, tényszerű adatok, visszajelzések alapján értékeljük, és tervszerűen fejlesztjük.

Budapest, 2024. július 1.

Bakacsi Anikó
iskolavezető